tiistai 6. syyskuuta 2011

Hedelmäsalsa

Mmmm, itsetehty salsa oli kyllä kokeilemisen arvoinen juttu! Ihanan hedelmäistä ja vähäsen tulista. Aika isolla kädellä muuteltu HS.fi-sivuston salsa-ohjeesta.


Hedelmäsalsa

6 tomaattia
2 sipulia
2 tl Poppamiehen Vampyree -savustettua valkosipuli- & chilipyrettä
2 rkl öljyä
1 Reilun kaupan ananas
2 passionhedelmää
1 rkl Reilun kaupan hunajaa 
suolaa
Reilun kaupan mustapippuria 

Viillä tomaattien kantaan ristiviilto ja kasta ne kiehuvaan veteen, sitten kylmään veteen. Kuori tomaatit, poista siemenet ja paloittele hedelmäliha.Kuori ja paloittele ananas. Puolita passionhedelmät.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuullota ne öljyssä kattilassa. Lisää tomaattikuutiot, Vapyree ja mausteet sekä ananaskuutiot. Koverra lusikalla passionhdelmien hedelmäliha ja siemenet ja lisää ne kattilaan. Hauduta sekoitellen muutama minuutti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti