maanantai 19. joulukuuta 2011

Tunnustuspunnustus

Saimme jo viime kuun puolella Hehkuvaiselta tunnustuksen, iso kiitos siitä! Tunnustukseen kuuluu myös se, että se pitäisi jakaa kahdeksalle ja vastailla kysymyksiin. Kysymyksiin vastailemme, mutta olemme tylsiä emmekä jaa tätä eteenpäin, sillä kaikki seuraamamme blogit ovat täynnä substanssia, sen takia niitä seuraammekin ;)

Pitäisi siis kertoa 8 satunnaista asiaa itseen liittyen, mutta mepä vähän muutamme tätäkin kohtaa ja kerromme satunnaisia asioita ruokaan ja meihin liittyen.

1. Pienenä tyttönä luulin äitini joululahjapaketista esiin käärittyä puupäärynää oikeaksi, huusin iloissani päärynä! ja haukkasin sitä kaikin voimin. Itkuahan siitä seurasi. Hampaanjäljet ovat vieläkin näkyvissä päärynässä.

2. Inhoamme molemmat tilliä emmekä koskaan käytä sitä kotona. Jos tosin joku muu on tehnyt uusia perunoita tillin kera, Grandpa syö sitä mielellään.

3. Pienenä tykkäsin klimppisopasta mutta en pitänyt hernekeitosta. Kasvishernekeitto maistuu nykyään, klimppisoppaa en ole lapsuuden jälkeen syönyt.

4. Grandpa Cthulhua kasvissyöjänä harmittaa se, ettei voi enää syödä joulukinkkua ja äitinsä tekemää makaroonilaatikkoa ja lasagnea.

5. Tykkäämme ostaa keittokirjoja omaan hyllyymme.

6. Olemme todella huonoja suunnittelemaan ruokaa pidemmälle ajalle. Jos on pakko, muutaman päivän suunnittelu onnistuu, mutta yleensä päätämme vasta saman päivän aikana mitä teemme, joskus vasta kaupassa.

7. Gordon Ramsay on idolimme, vaikka emme olekaan hänen kanssaan aina samaa mieltä asioista.

8. Jos sitä ei ole vielä ohjeista huomannut, laitamme sipulia ja valkosipulia kaikkeen mahdolliseen :)


Haasteeseen kuului vielä kymmenen muuta kysymystä, jotka käsittelivät suurimmaksi osaksi suosikkijuttuja. Koska ne olivat vähän liian satunnaisia makuumme, muokkasimme nekin tätä blogia silmällä pitäen.


Muut kysymykset:

Suosikkiruoka: Lasagne
Suosikkiravintola: Soppaa Soittajille ja Gringos Locos
Suosikki alkoholillinen juoma: Valkoviini, Mohitos, Lonkero
Suosikki alkoholiton juoma:GC- cola, KS-vesi, cola, mango-jäätee, glögi
Suosikkiruokablogi: Lettupannu
Suosikkijälkiruoka: Mustikkakukko, Valkosuklaanougatmousse
Suosikkimakeinen: GC-Peanut M & M, Inkkarit, KS- suklaa mikä tahansa
Suosikkikasvis/juures: GC- Paprika, KS-Bataatti
Suosikkimauste: Mustapippuri, Chili
Suosikkiyrtti: Basilika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti