Ohje on Lettupannusta ja sillä tulee kahta herkkusuuta tyydyttävä määrä. Hirmu nopea ja helppo resepti myös.
Mustikkakukko
100 g voita tai margariinia
1 dl Reilun kaupan täysruokosokeria + täytteeseen vähäsen
2 dl luomu ruisjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
4 dl mustikoita
Valmista taikina nyppimällä keskenään kylmä voi / margariini, sokeri, jauhot ja leivinjauhe. Voitele pienehkö uunivuoka ja painele sen pohjalle ja reunoille 3/4 taikinasta. Kaada taikinan päälle mustikat ja ripottele niille vielä vähän sokeria makusi mukaan. Muotoile lopusta taikinasta käsin kansi kukolle ja paista sitten jälkiruokaa uunissa 200 asteessa puolisen tuntia. Nauti!2 dl luomu ruisjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
4 dl mustikoita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti